Szállítás és fizetés

Szállítás

1. Futárszolgálat

A raktáron lévő termékek szállítási határideje.

A raktáron lévő termékek szállítási határideje munkanapokon 14 óráig leadott rendelések esetén, leghamarabb a következő munkanapon 8-17 óra között szállítja ki a GLS futárszolgálat.

Pénteken 14 óráig leadott megrendeléseket (raktáron lévő termék esetén) a következő hivatalos munkanapon 8.00-17-00 óra között szállítják házhoz. Péntek 14 óra után, szombaton, vasárnap illetve munkaszüneti napon leadott megrendeléseket (raktáron lévő termék esetén), leghamarabb az azt követő 2. munkanapra szállítják ki. A futár munkanapokon 8.00-17.00 óra között szállítja ki a csomagokat, előzetes egyeztetés nélkül.

A “Rendelhető” állapotú termékek megrendelése esetén, ha a termék szállításával kapcsolatban probléma merülne föl, emailben vagy telefonon, felvesszük Önnel a kapcsolatot. A megrendelt termékek kiszámlázásával egy időben, lehetőség szerint emailben értesítést küldünk a kiszállításáról. Kérjük a szállítási adatoknál, olyan címet adjon meg, ahol napközben is elérhető valaki, aki a megrendelt csomagot át tudja venni. Kérjük megrendelésekor, adja meg telefonszámát, hogy a kiszállítással kapcsolatban esetleges probléma esetén, a futár fel tudja venni Önnel a kapcsolatot.

A futárszolgálat elérhetőségei (kézbesítéssel kapcsolatos kérdések, kézbesítést érintő sürgős adatváltozások)

GLS (futárszolgálat)
ügyfélszolgálat +36 (1) 802 0265
Hívható: Hétfőtől-Pénteking 07:00-20:00 -ig
e-mail: ugyfelszolgalat@gls.hu

A megrendelt áru átvételekor ellenőrizze a csomag épségét és tartalmát még a futár távozása előtt! Sérült és hiányos csomag esetén a futár köteles jegyzőkönyvet felvenni. Egyéb esetben felelősséget nem vállalunk!

Szállítási költség és fizetés

Szállítási költség bruttó 19.990,- Ft rendelési összeg alatt: 1680,- Ft

Szállítási költség bruttó 19.990,- Ft rendelési összeg fölött: INGYENES!

Utánvételes vásárlás esetén a megrendelt termékek szállítási költséggel megnövelt vételárát a csomag átvételekor a futárnál kizárólag készpénzzel tudja kiegyenlíteni. A futárnál bankkártyás fizetés nem lehetséges.

2. Személyes átvétel üzletünkben

A raktáron lévő termékek átvétele a megrendelés leadásától függően aznap, vagy legkésőbb másnap lehetséges.

Üzletünk címe: 1033 Budapest, Huszti út 17
Mielőtt elfáradna üzletünkbe, kérjük hívja munkatársunkat a +36 209 244234-es telefonszámon, aki leellenőrzi, hogy a megrendelt termék biztosan átvehető aznap.
Nyitvatartási idő: hétfőtől péntekig 10.00-18.00 között.

Fizetés

Üzletünkben csak készpénzes fizetésre van lehetőség.