Finanszírozás

Takarékosság

A gazdaság törvényei mit sem változtak mióta világ a világ: a takarékosság az egyik fő erénynek számított már az ősidőkben, épp úgy, ahogyan annak számít még ma is. Nem véletlenül, hisz az erőforrásokkal való gondos gazdálkodás a túlélés, a fenntartható működés és a gazdasági siker egyik fő zálogát jelenti. A dologi kiadások kordában tartása, a jó működéshez feltétlen szükséges szintre mérséklése a hatékony és jövedelmező működés fontos eleme. Ezek az infrastruktúrához kötődő kiadások természetesen nem csökkenthetők egy bizonyos, az elérhető technológiák által megszabott mértéken túl.

Világítási költségek

Az egyik olyan terület, ahol az elmúlt két évtized rohamos műszaki fejlődése a költségek további csökkentését megengedi, az a villamos világítás. A fénykibocsátó diódák (angol betűszóval LED) gyors fejlődése minden eddiginél hatékonyabb fényforrások születését tette lehetővé, melyek energiaigénye a hagyományos izzószálas lámpákénál és kisülőlámpákénál sokkal kisebb. Így e korszerű fényforrásokkal a világításra fordított költségek gyakran igen jelentős mértékben csökkenthetők.

Megtérülő befektetés

Egy ilyen beruházás ezért viszonylag hamar, néhány éven belül teljesen megtérülhet. Azonban a LED-fényforrások szokványos fényforrásokénál magasabb beszerzési ára miatt egy nagyobb mértékű világításirendszer-fejlesztés komoly azonnali befektetést igényel. Ezért cégek, intézmények számára gyakran célszerűbb vagy járhatóbb út azt egyszeri nagy befektetés helyett lízinggel megvalósítani, hisz ez a beszerzési mód segít a pénzforgalom visszafogásában és a jövedelemtermelő befektetésekre fordítható tőke felszabadításában.

LED lízing lehetőség

Ilyen esetekre kínálja cégünk a lízing keretében történő világításkorszerűsítés lehetőségét. Az eljárás egyszerű: rövid előzetes hitelképességi vizsgálat után a vásárlóval kötött szerződést követően a lízinglehetőséget biztosító partnerünk rendeli meg cégünktől a termékeket, melyek a futamidő végén kerülnek a vásárló tulajdonába.

Akiknek ajanljuk

Ez az alacsony induló költséget kívánó beszerzési forma megkönnyíti e gyorsan megtérülő beruházást, elérhetővé téve azt kisebb cégek, oktatási- és közintézmények, önkormányzatok, hotelek, irodaházak, raktárépületek számára is.

A részletekről érdeklődjön munkatársainknál a +36 1 9993212 vagy a +36 20 3249434 telefonszámon, vagy az info@ledizzok.hu email-címen!